Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

181 commentaren van in totaal 181 beoordelingen
Service
G. Daum-Maat (Zwolle)
09/11/2018
9

De ontvangst is gastvrij, beleefd en vriendelijk, bovendien altijd een kopje koffie naar keuze en ze hebben een rustige zithoek met tijdschriften om te lezen.

Verkoop
Heer G. ten Veen (zwolle)
09/11/2018
9

Nogmaals klantvriendelijk doch ook zakelijk, totale beeld van het bedrijf en zeer correct.

Service
mevr G. de Ruiter (Zwolle)
09/11/2018
10

Wordt goed geleid. Volgens medewerker geen update navigatiesysteem, (ondanks afspraak). Keurig opgelost door de manager: compliment.

Service
Petra Rook (Kampen)
09/11/2018
10

Een dealer zoals een dealer behoort te zijn, vriendelijk, transparant, zeer klantgericht en kundig.Je voelt je echt in de watten gelegd als klant, dit was voor mij ongekend. Helemaal top.

Verkoop
Pierre van de Brand
09/11/2018
9

Prima geholpen, vlotte afhandeling, vriendelijk en gastvrij

Service
R.H.Smit (Zwolle)
09/11/2018
9

-

Service
Gemma (Arnhem )
02/11/2018
9

Goed geholpen.

Service
Mevr. Thomas
02/11/2018
9

Het is een betrouwbare en vriendelijke dealer.(Alleen*** vermelden)

Service
mw.C.F.T.M.Bosch (Zwolle)
29/10/2018
10

Van Leussen Zwolle is vakkundig, klantvriendelijk ingesteld. Prima sfeer, prettige wachtruimte. Personeel denkt mee met de klant.

Service
Arie Borxt (Zwolle)
17/10/2018
9

Maken waar wat ze zeggen en beloven.

Service
Dhr. Gonzales
17/10/2018
9

Zeer betrouwbaar en netjes.

Verkoop
Bert & Marijke (Lelystad)
05/10/2018
9

Fijn bedrijf met hartelijke en deskundige medewerkers. Bij het ophalen van onze Hilux kregen wij van verschillende medewerkers complimentjes over onze Hilux. Op de vraag of ik sidebars wilde onder de Hilux antwoorde ik in eerste instantie negatief. Bij het ophalen van de Hilux waren deze wel gemonteerd zodat wij konden zien hoe het stond. Tijdens ons bezoek is aan één kant een sidebar gedemonteerd om het verschil te zien. De sidebars zijn blijven zitten. Dat vind ik meedenken. Compliment!

Service
Mevr. Tilstra (Kampen)
05/10/2018
10

Net en schoon bedrijf waar je goed wordt geholpen. Vriendelijk en ter zake kundig personeel.

Service
N.Alferink (Zwolle)
05/10/2018
10

Prettige ontvangst en alles volledig uitgevoerd

Verkoop
Mevr. M. Koring
02/10/2018
10

Vriendelijke medewerkers, nemen altijd de tijd en met kleine dingen kan je zo langs komen.

Service
Willem van der Veen (Zwolle)
27/09/2018
8

omdat ik er altijd vriendelijk.

Service
Fam. D. Hendriks (Zwolle)
19/09/2018
10

Goede garage met vriendelijke en kundige mensen

Service
Jose Kattenbeld (Zwolle )
19/09/2018
9

Goede service. Vriendelijk geholpen en auto weer netjes afgeleverd. Top.??

Service
R. Van der Meer (Dronten)
19/09/2018
8

Prijs kwaliteit

Service
Jaap Vosselman (Zwolle)
06/09/2018
8

Vriendelijke en competente medewerkers die meedenken over reparaties in het belang van de klant en daarover vooraf duidelijke informatie geven. Top.

Service
A.R. Berends
05/09/2018
8

Afspraken worden cirect nagekomen. Vriendelijk personeel dat open staat voor vragen en denkt mee.Voel me welkom.

Service
Familie Wim en Willy Jonkman (Zwolle)
05/09/2018
9

zeer goede zaak, netjes en zeer vakkundig behandeld

Service
mevr. M.J. Carmiggelt (Zwolle)
20/08/2018
9

Goede service. Afspraken worden nagekomen. Kostenopgave klopt met factuurbedrag.

Service
Mevr M Platje (zwolle)
15/08/2018
9

zeer klantvriendelijk

Service
D. Jacobs (Zwolle)
13/08/2018
10

Correcte en juiste behandeling.

Service
A.F.M. (Ton) ter Bekke (Zwolle)
10/08/2018
10

Prima bedrijf, betrouwbaar, prima ‘degelijke’ medewerkers, scherp in prijs, mooie en uitnodigende presentatie, komen afspraken na, en een lokaal en regionaal bedrijf, waar we trots op kunnen en moeten zijn.

Service
I. de Kiewit (Zwolle)
10/08/2018
10

Ik ben tevreden over de informatie, de vooraf gegeven prijsopgave, de klantvriendelijkheid aan de balie en de schone aflevering.

Service
Peter Buter (Zwolle)
08/08/2018
10

Vriendelijke ontvangst. Correct geholpen. Vervangend vervoer in de vorm van een zeer fijne E-bike ontvangen. Auto na afloop keurig netjes terug ontvangen. Chapeau!

Service
Tineke Hiddema (Zwolle)
01/08/2018
9

Ze hebben de problemen opgelost en ben heel erg tevreden over alles. Er is 1 probleem wat wel vervelend is, dat is het navigatie systeem. in grote steden blijft het herberekenen en durf ik er niet op te vertrouwen dat het mij de juist richting op stuurt. De Toyota dealer is er mee bezig om uit te vinden wat het probleem is.

Service
M. van Dorp (Oldebroek)
25/07/2018
8

Goede afhandeling kleine beurt.Auto thuis opgehaald en `s avonds weer netjes terug gebracht.

Verkoop
Ron van Dongen (Den Helder)
25/07/2018
8

Duidelijk en transparant

Service
W Lopers (Zwolle)
25/07/2018
10

Wij kwamen terug van vakantie en moesten direct door naar de familie omdat mijn vader was overleden. De prius deed niets. In no time reed de monteur voor. We konden zo naar de familie. Echter aan het eind van de middag deed de auto weer niets. Met behulp van familie de auto aan de praat gekregen en konden we nog net voor sluitingstijd terecht, de volgende dagen moest er nog veel geregeld worden en de uitvaart was een paar dagen later, op maandag. Geen situatie dat je auto je in de steek moet laten. Alle begrip weer, direct aan de beurt, ondanks een beetje overwerk voor de monteurs en de werkplaats, geen gehaast, tijd om alles uit te leggen. en excuses dat de factuur niet klaar was. Dat komt helemaal goed! Super en zoals we altijd gewend zijn

Service
E. D. J. Jonker (Kampen)
18/07/2018
8

Makkelijk om een afspraak te maken.Goede, snelle service. Vriendelijk personeel. Alleen de beste kwaliteit voor mijn auto.

Service
Klaas (Kampen)
18/07/2018
10

Alles is gewoon goed. En worden altijd aardig en correct behandeld

Service
Rien van Loon (Zwolle)
18/07/2018
9

Prima garage, prettige benadering , goede service

Service
A klaasen (Warnsveld )
16/07/2018
8

Ik vind het een fijne garage ??

Service
W Bootsma (Lemmer)
12/07/2018
10

Uitstekende service en advies

Service
Aart Schuurman (Elburg)
11/07/2018
10

Prettig bedrijf, je bent altijd welkom.Hier wordt terdege nog naar de klant geluisterd.Afspraken worden nagekomen of je wordt op tijd ingelicht.

Verkoop
Dhr. vd Vlist (Wapenveld)
11/07/2018
10

Zeer vertrouwelijke, open en eerlijke verkoper. Zeer klantvriendelijk. Afspraak is afspraak. Uitstekende service.

Service
Dhr. W.J.A. Lucas (Zwolle)
11/07/2018
10

Zeer correcte behandeling. Keurige leenauto voor weinig geld. Tijdstip gereed kwam overeen met de prognose.

Service
Henk van der Gronde (Heerde)
09/07/2018
10

Het personeel is aardig zowel aan de receptie als in de garage. De auto wordt volgens de afspraak afgeleverd en nog gewassen en gezogen ook.

Service
Klaas (Kampen)
09/07/2018
10

Altijd goed geholpen. En zeer vriendelijk personeel

Service
Dhr J.Scheper (Zwolle)
03/07/2018
8

Goed is goed.

Service
aadenelly kroon (kampen)
27/06/2018
10

…..zeer goede service en waardig naar klanten toe een dikke 10

Service
G. Kolk
27/06/2018
8

Duidelijke informatie en afspraken vooraf. Duidelijk gecommuniceerd over de werkzaamheden die gedaan moesten worden. Netjes weer afgeleverd.

Service
DH Zwanenburg (Zwolle)
25/06/2018
10

Duidelijke communicatie, vriendelijke ontvangst en bejegening. Prima onderhoud en reparatie voor mijn Toyota.

Service
AJJBossink (Kampen)
22/06/2018
10

We zijn voor het eerst bij van deze dealer geweest omdat onze eigen dealer er mee was gestopt en we zijn erg tevreden over alles .

Service
Berend Jan Meijer (Oldebroek)
14/06/2018
9

Dit was de eerste kennismaking met van Leussen Zwolle en de indrukken zijn goed ,maar om een goede beoordeling te doen moet je de garage meerdere keren bezocht hebben.

Verkoop
Wilma van Dijk (Den Haag)
14/06/2018
10

Mooie showroom leuk ontvangen vriendelijk verkoper heel ongedwongen aangenaam.

Service
Dhr van Dijken
13/06/2018
8

Goede sfeer gastvrij

Service
Michel (Zwolle)
13/06/2018
8

Goede en snelle service

Service
Gerard Lesscher (Zwolle)
06/06/2018
9

Correcte, soepele behandeling

Service
THeo J.M.H.Bakker (Dronten)
06/06/2018
8

Als voorbeeld: niet aangemeld bezoek,vriendelijk ontvangen,werd direct aktie op genomen en naar tevredenheid hersteld,klasse...

Service
Hendrik Poulssen (Hasselt)
01/06/2018
9

Goede communicatie en klantvriendelijk

Service
Jan Vanhommerig
01/06/2018
9

Zeef klantvriendelijk auto bedrijf in verkoop, service en onderhoud.

Service
Mevr. E.C van der Weide (Zwolle)
01/06/2018
9

Wij zijn al ruim 25 jaar klant bij van Leussen, eerst in Dalfsen nu in Zwolle

Verkoop
Yordi Mulder
25/05/2018
10

Zeer klantvriendelijk en kundig personeel. Het voelt ook echt speciaal als je een auto op komt halen. Top!

Service
Jan van Wijngaarden Sr. (Zwolle)
24/05/2018
8

Ik (als hoogbejaarde) beschouw Van Leussen als betrouwbaar, klantvriendelijk en vakbekwaam personeel.

Service
Jenneke Zijlstra
24/05/2018
10

Zeer adequaat en hartelijk tegemoet gekomen

Service
A van iersel (Zwolle)
17/05/2018
9

Prima serviceAfspraken worden nagekomenOok telefonische vragen worden goed beantwoord

Service
W Veenstra (Bruchterveld)
16/05/2018
8

Prima snelle service, klantvriendelijk en een nette organisatie

Service
Dhr Wobbes (Zwolle)
09/05/2018
10

Wat wilt u nog beter dan een uitmuntend

Service
Frans Rippen
04/05/2018
9

Er prettige ervaring, gemak van vervangend vervoer zonder problemen en duidelijke uitleg en overleg van de reparatiekosten.

Service
S. van Dijk (Kampen)
04/05/2018
9

Goede ontvangst, Prettig personeel, goede verzorging, goed overleg.

Service
Annemieke (Zwolle)
02/05/2018
9

Vriendelijk, attent en informatief

Verkoop
Drent (Zwolle)
30/04/2018
9

Uitstekende service en after sales

Service
K Visscher (Kampen )
26/04/2018
10

Goede service ,er wordt geluisterd naar de klacht of mankement

Verkoop
Mevr. M. van Gelder (Zwolle)
25/04/2018
10

Zeer klantvriendelijk, al zodra je een voet over de drempel zet. Betrokken verkopers en mensen achter de balie.Deskundig.Geduldige medewerkers.

Service
mevr. Schiltman (``````````zwolle)
23/04/2018
8

tevreden

Service
Heer H. Le Grand (Zwolle)
18/04/2018
9

Plezierige wachtruimte. Behulpzaam personeel.

Verkoop
dhr .e.j. horstman (zwolle)
13/04/2018
10

omgang van alle medewerkers richting klant is optimaal .vanaf binnenkomst tot aan vertrek.

Service
B. Mulder (Zwolle )
05/04/2018
9

Prima service en contact met de klant

Service
Edwin Dijkstra (Kampen)
05/04/2018
10

Hartelijke en vriendelijke mensen en duidelijke en open communicatie

Service
Rik Gielen (Zwolle)
05/04/2018
9

Het is een bedrijf met vakmanschap, klantvriendelijkheid en men is service gericht.Daarnaast hebben ze natuurlijk een makkie aan de auto.Toyota is gewoon de beste. We hadden altijd lease auto's. Maar nu sinds 4 jr een eigen auto. Heeft 120.000 km gelopen er mankeerde tot nu toe niets aan.Mede dank zij de dealer

Service
Jan Mondria (Kampen)
29/03/2018
9

Goede service, duidelijke afspraken en de goedkoopste en beste service in de regio voor mij.

Service
Dhr. G.Hartkamp (Harderwijk)
21/03/2018
9

Prima service op afgesproken datum en tijd met uitgebreide informatie achteraf wat er gedaan is aan werkzaamheden aan de hand van de factuur. Kom er jaarlijks altijd met een tevreden gevoel vandaan.

Service
A.Bandsma Zernikelaan 93 8024ZW (ZWOLLE)
14/03/2018
9

is gewoon in alle opzichten een zeer goede Toyota

Service
Dhr. R. Langenberg (Lelystad)
14/03/2018
10

Ondanks dat mijn auto ouder dan 15 jaar is worden de service beurten altijd met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitgevoerd!Je wordt als klant van een oudere auto even serieus en correct behandeld als een eigenaar en klant van een nieuwe auto en dat gegeven geeft aan hoe hoog klantvriendelijkheid bij Van Leussen Zwolle in het vaandel staat!Alleen om die reden al is het altijd weer de moeite waard om van Lelystad naar Zwolle te rijden voor een onderhoudsbeurt!

Service
Fred van der Wende (Zwolle)
07/03/2018
9

De service is erg goed en afspraken worden in de meeste gevallen allemaal nagekomen. Vakbekwaam & vriendelijk personeel die niet schromen als er fouten worden gemaakt en zetten die dan ook voor 100% recht. Over het verkooppersoneel kan ik op dit moment nog geen oordeel geven mede we nog wel even met de Toyota Verso doorrijden.

Service
P. Mensink (Zwolle)
07/03/2018
10

Ben al jaren klant en nog nooit teleurgesteld

Service
bert goosen (zwolle)
14/02/2018
9

prettige mensen ,goed geholpen

Service
John Norder (Genemuiden)
19/01/2018
7

Ik kom er gelukkig niet zo vaak alleen voor apk en onderhoud en dan word ik redelijk behandeld.

Service
dik ten klooster (zwolle)
18/01/2018
10

afspraak word netljes behandeld

Service
Anoniem
10/01/2018
10

Garage Van Leussen weet wat service is en laat je niet in de kou staan. Goed, professioneel personeel welke vriendelijk, kundig en klantgericht zijn.

Service
Familie Ziijdervliet (Huizen )
10/01/2018
9

Nette vlotte service

Service
Jan collewijn (Hulshorst)
03/01/2018
10

Zijn zeer tevreden over de ontvangst en de werkzaamheden

Service
Van Amstel
03/01/2018
10

Zeer professioneel, heldere communicatie en je wordt altijd goed geholpen

Service
Anka Pleune
28/12/2017
9

Van Leussen maakt altijd tijd voor een vraag en is voor mij heel betrouwbaar.De mensen die er werken zijn vriendelijk en attent, de reparaties goedwat kan een klant nog meer wensen?

Service
Anoniem
28/12/2017
8

Word netjes behandeld als klant

Service
Anoniem
20/12/2017
9

En goed en snel geholpen

Service
Dhr. K Tuin (Dalfsen)
06/12/2017
8

Auto is netjes gerepareerd, vriendelijk personeel en een prijs die meeviel.

Service
L. van Koeveringe (Zwolle)
06/12/2017
9

altijd goed, goed meegedacht met schade geval zodat niet total loss werd verklaard

Service
Anoniem
04/12/2017
9

Ik ben al jaren een tevreden Toyota rijder. Heb nooit problemen met de auto. De service bij de garage ervaar ik altijd goed en zonder gedoe.

Service
Anoniem
22/11/2017
10

Vriendelijke ontvangst, correcte behandeling, prima werk, auto keurig afgeleverd.

Service
Mevr.Bosch (Zwolle)
22/11/2017
10

Klantvriendelijk, meedenkend, attent. Prettige wachtruimte.

Service
Anoniem
08/11/2017
9

Vriendelijk en deskundig personeel. Bij een kleine of grote onderhoudsbeurt van de auto prijs vooraf bekend.

Service
Anoniem
08/11/2017
7

Omdat ik op dit moment tevreden ben

Service
Anoniem
01/11/2017
9

Goede en vriendelijkeafhandeling.

Service
Mevr. H van der Heijden-Sebel (Zwolle)
01/11/2017
9

Ik ben uitstekend geholpen,prettig en aardig personeel,overleg over winterbanden.Ik ben zeer tevreden.

Service
Mevr. Bouwhuis (Zwolle)
25/10/2017
8

Je wordt netjes en snel geholpen, goede service. Binnenkant van auto was netjes schoongemaakt na de onderhoudsbeurt. Cijfer 8 gegeven, als de buitenkant van de auto ook was gewassen was het een 9 geweest.

Service
Anoniem
11/10/2017
9

Goede service komen afspraken na geven voldoende informatie

Verkoop
G v keulen (Ijsselmuiden)
04/10/2017
10

Goede sevice

Service
Anoniem
13/09/2017
8

zaak ziet er netjes en verzorgd uit. maar echt gezellig is het niet.

Service
Anoniem
13/09/2017
9

omdat het een betrouwbare en goede garage is met vriendelijk en goed personeel, verder kunnen wij er niet zoveel opzeggen omdat we met onze auto nauwelijks bij de garage hoeven zijn.

Service
Anoniem
13/09/2017
9

Tevreden over de dienstverlening

Verkoop
Thijs van Gunst (Zwolle)
13/09/2017
9

Deskundig en vriendelijk. Goede inruilprijs

Verkoop
Henk Kolbe (Zwolle)
31/08/2017
10

Prettige gemoedelijke zaak.

Verkoop
Gert Duerink (Lemele)
28/08/2017
9

Prettige ontvangst. Niet opdringerig. Goede informatie. Voelde mij daar welkom.

Verkoop
Anoniem
18/08/2017
9

Je kunt niet beter geholpen worden zo open en vriendelijk

Service
Jan Nammensma (Kampen)
18/08/2017
8

Kwaliteit, deskundigheid en service prima! Prettig contact, klantvriendelijk!

Service
Anoniem
10/08/2017
7

rekening grote beurt en APK werden na gestuurd. Ik had graag ter plekke de rekening willen zien met uitleg. Tevens niet gebeld over de kosten.

Service
Anoniem
24/07/2017
9

Fijne garage om naar toe te gaan. Vriendelijke en correcte behandeling.Showroom en werkplaats zijn zeer netjes en geven een mooie uitstraling ook naar buiten.

Service
Dhr Schepers (Zwolle)
14/07/2017
9

zijn goed.

Service
A. Schuurman (Elburg)
13/07/2017
9

Altijd het gevoel welkom te zijn. Tijd en reparatie duur worden stipt na gekomen. Bij een extra reparatie is er eerst overleg met de klant.

Verkoop
Anoniem
13/07/2017
10

De medewerker heeft mij duidelijke informatie gegeven en was bereid om alles voor miij uit te rekenen. Niets was teveel. Garage van Leussen heeft goede service en je kunt er altijd terecht, ook zonder afspraak.

Service
Jan de Beer (Zwolle)
13/07/2017
10

Al enkele jaren laten we onze auto onderhouden door Van Leussen. Dat is omdat Van Leussen kwaliteit levert. We krijgen advies over nut en noodzaak van nieuwe onderdelen, waarbij we niet worden gestuurd, maar wel gericht advies krijgen. Alle reparaties worden vooraf voor akkoord voorgelegd zodat we geen verrassingen achteraf hebben. Ook word ik altijd als koning klant onthaald en ervaar ik echt service: de koffie staat klaar, medewerkers spreken je vriendelijk aan, de leenfiets wordt klaargezet en een extra zuigbeurt voor de auto zit "gewoon" bij de prijs in. Maar vooral: Van Leussen levert vakwerk. Dat merk je vooral doordat de auto weer helemaal tiptop is afgesteld. Of zoals mijn vrouw zo mooi zei: "Ik heb nog nooit zo gerust 130 gereden zonder te denken: de auto gaat opstijgen!!!" Een groot compliment: Van Leussen is een aanrader voor alle reparaties en onderhoud!

Service
Anoniem
12/07/2017
9

Zoals ook de vorige dealer ( Berendse en de Graaff( een prettige, correcte zaak. Geen blá blá, maar zakelijk.

Verkoop
Chr. Meyer (Zwolle)
12/07/2017
10

prettige persoonlijke aanpak

Service
Geert Kuper (Heerde)
05/07/2017
8

Ik vind het heel goed dat ze het zo naadloos hebben over genomen van Berens en de Graaf.

Service
Egbert Reinders (Zwolle)
03/07/2017
9

goed bedrijf, ben zeer tevreden, maar heb geen vergelijking met andere autobedrijven.

Service
Anoniem
30/06/2017
9

hebben de opdracht keurig uitgevoerd

Service
dik.ten .klooster. (zwolle.)
30/06/2017
10

ik word altijd .heel .netjes..ontvangen..en alles .word .netjs .af gehandeld...vr ..gr ...

Verkoop
W.Borgers (Coevorden)
27/06/2017
9

Correct en zeer warmte vol behandeld.

Service
Ron Munneke (Zwolle)
23/06/2017
9

Goede service, vriendelijk personeel, goed advies, meedenken en zoeken naar eventuele mogelijkheden. Even wachten betekent een kopje koffie of lekker slenteren door de showroom. Al jaren trouwe klant bij Toyota.

Service
Anoniem
07/06/2017
9

Prima service en aardig personeel

Service
Anoniem
02/06/2017
9

Prettig personeel, ik word goed geholpen en op de hoogte gebracht. Prijzig maar waar voor je geld, erg fijn is ook de pechhulp van toyota

Service
Anoniem
31/05/2017
10

Ik word altijd netjes en vriendelijk geholpen. Goede service. Geen onzin verkopen om geld te verdienen.
Eén minpunt : het is er bloedheet in de zomer. Een airco zou geen overbodige luxe zijn. Niet alleen voor de klanten die moeten wachten, maar ook voor het personeel! Ik zou er niet willen werken in die hitte, dat houd ik geen twee dagen vol.

Verkoop
Anoniem
26/05/2017
9

Klantvriendelijk en gastvrij

Service
Anoniem
24/05/2017
8

Ben netjes behandeld als klant

Service
G. Bosman
24/05/2017
8

Het bedrijf komt op mij betrouwbaar over en er wordt goed gecommuniceerd.

Service
Anoniem
22/05/2017
8

Klantvriendelijk en prima koffie

Service
Anoniem
17/05/2017
8

tevreden over de behandeling
niet tevreden (maar dat is richting Toyota, en niet dealer) met enorm hoge kosten voor het updaten van het navigatiesysteem.
erg onbevredigend dat je zo'n systeem koopt in de auto en dan met extreem hoge updatekosten wordt geconfronteerd.

Service
Anoniem
11/05/2017
9

Goede service, werkzaamheden worden altijd goed uitgevoerd.

Service
Anoniem
10/05/2017
9

het prima je wort goed behandelt.

Verkoop
Anoniem
10/05/2017
9

Klantvriendelijkheid en de service.

Service
Evert Helfferich (Zwolle)
05/05/2017
7

er is apk uitgevoerd en een een kleine beurt; de prijs-kwaliteitsverhouding kan beter; ik vind het redelijk duur.

Service
Anoniem
03/05/2017
8

Omdat we dat goed vinden

Service
W. Pakkert (Dronten)
26/04/2017
10

prima service, vriendelijke mensen, goede kwaliteit

Service
dhr.h.schuring (zwolle)
20/04/2017
8

goede indruk ondanks dat dit voor mij de eerste keer was na jaren berendsen/de graaf

Service
Anoniem
19/04/2017
10

Vriendelijk en behulpzaam personeel met kennis van zaken, we zijn zeer tevreden

Service
Anoniem
18/04/2017
9

Dit bedrijf levert goede service en heeft gevoel voor zijn klanten.

Service
Anoniem
12/04/2017
10

Altijd behulpzame en vriendelijke mensen. Diie er elke keer weer voor zorgen dat mijn auto weer in uitstekende staat is.

Service
Mevr.Hillie van der Heijden (Zwolle)
12/04/2017
9

Van Leussen is een prettige garage.Personeel aardig en kundig.Service (stoeltje in de zon zetten op verzoek)Bezoek werkplaats uitstekend

Service
Anoniem
05/04/2017
8

De overgang van Berendsen naar Van Leussen is goed/prima verlopen.
Probleemje(Ophanging uitlaat) tijdens de onderhoudsbeurt werd direct besproken met de klant.

Service
Nathalie Strijker (Zwolle)
30/03/2017
9

Ik ben tevreden over de service

Service
Albert Dost (Zwolle)
27/03/2017
9

Een adequaat herstel van de koppeling ,verricht in de afgesproken tijd en conform de voorspelde prijs. Een prettige behandeling aan de balie in een goede ambiance.

Service
Anoniem
23/03/2017
8

service naar tevredenheid

Verkoop
De lange (Heerde)
16/03/2017
9

Was tevreden over verkoper en auto rijdt heel prettig

Service
dhr Bloemendaal
09/03/2017
8

Via online reserveren van een servicebeurt kun je snel en makkelijk een afspraak regelen. Kostenopgave netjes vooraf. Daarnaast geen gebreken aan de auto dus ook niet dat telefoontje halverwege de dag met de mededeling dat eea toch wat tegen valt. Dus einde van de dag zeer tevreden weer weggereden.

Verkoop
Dhr. G.Hartkamp (Harderwijk)
01/03/2017
10

Een bedrijf met een enthousiaste, meelevende, gedreven verkoopadviseur die kennis van zaken heeft en die ruimschoots de tijd voor je neemt, waar je trots op mag zijn. Daarom een welgemeende pluim voor deze zeer goed gekwalificeerde Toyota-adviseur bij de aanschaf van onze nieuwe Ravv4. Wij komen er graag, nu we in Harderwijk wonen, voor naar Zwolle!!!

Service
Henk Tissink. (Zwolle)
01/03/2017
9

alles ging tot nu toe naar wens, kan er verder niet veel over oordelen, Van Leusden is nog maar net in Zwolle.

Service
Rudolf Koning (Zwolle)
22/02/2017
7

Ben al lang klant bij Toyota. Diverse mensen heb ik leren kennen. Gastvrij en vriendelijk.

Verkoop
Anoniem
20/02/2017
10

Omdat de service er goed ,is en we een goede behandeling kregen van de verkoper.

Service
Anoniem
14/02/2017
8

ze zijn vriendelijk

Service
Henk van het Goor (Elburg)
14/02/2017
8

Het werd geen 10. Dit vanwege een nare ervaring die ik vorig jaar had met een verkoper. Wanneer deze mij in het vervolg gewoon met rust laat ben ik zeer tevreden.

Verkoop
c. laureijs (zwolle)
01/02/2017
8

Vriendelijk en deskundig uitleg over de auto

Service
dik-ten-klooster (zwolle)
09/01/2017
9

alles oke

Service
Anoniem
21/12/2016
10

Alles was perfect

Service
B.J.Daenen (Zwolle)
21/12/2016
9

Ik had geen ervaring met deze dealer omdat de vorige dealer fait ging maar de service en de kundigheid van de medewerkers
zijn uitstekend

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
9

De verkoper is zeer deskundig en vertrouwenwekkend

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
10

duidelijk,vriendelijk en deskundig

Service
Rahmani-nejad (Zwolle )
26/10/2016
10

Service onderhoud en klantvriendelijk in het algemeen alles was goed

Service
Anoniem
07/10/2016
8

Ik ben altijd correct geholpen.

Service
Anoniem
28/09/2016
9

De verkoper is zeer deskundig en vertrouwenwekkend

Service
Anoniem
23/09/2016
10

duidelijk,vriendelijk en deskundig

Service
Anoniem
14/09/2016
8

Goede service, vriendelijk personeel, goed en net vervangend vervoer, vooraf geïnformeerd over extra kosten.

Service
Anoniem
14/09/2016
8

Omdat ik tevreden ben

Service
Hr. Bosch (Diepenveen)
05/09/2016
0

Op advies van de werkplaats werd een onderdeel vervangen. Na vervanging blijkt dat dit onderdeel niet stuk was.

Service
Toon Somnaikubun (Zwolle)
22/08/2016
10

Ontvangst, sfeer en contact zeer warm en aangenaam

Service
Egbert Reinders (Zwolle)
08/08/2016
9

vriendelijk en klantgericht

Service
Guus van Dijk (Zwolle)
25/07/2016
10

Prima bedrijf, goede service, goede communicatie.

Verkoop
Anoniem
19/07/2016
8

ik ben tevreden op alle punten

Service
Anoniem
13/07/2016
8

vertrouwen

Service
Rien van Loon (Zwolle)
13/07/2016
9

prima, nette ontvangst, korte wachttijd, koffie aanwezig, uitleg over de factuur.

Service
Albert Dost (Zwolle)
06/07/2016
9

Ik voel me als klant goed bejegend en adequaat geholpen.

Verkoop
Anoniem
06/07/2016
9

Klantvriendelijk

Service
Mevr. Lodder-Bijl (Zwolle)
29/06/2016
10

Zeer content met het team dat er werkt en heel blij dat ze dat nog steeds doen :-)

Service
Anoniem
22/06/2016
9

Als de prijsopgave was gegeven, dan was het een tien geweest. Dat was het enige puntje.

Service
fam:kroon (kampen)
15/06/2016
10

ik geef een tien omdat de service goed en correct wordt uit gevoerd

Service
Anoniem
14/06/2016
8

goed tevreden

Service
Anoniem
09/06/2016
10

ontvangst en afwerking van de 60.000 km, beurt naar volle tevredenheid uitgevoerd

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.